vrijdag 3 december 2010

(Bijna) Klaar!


Al het knipwerk is gedaan (gelukkig). Elke keer twee korte of een lange kant gedaan, dan weer wat anders gaan doen voordat de volgende rij aan de beurt was. Morgen maak ik het label aan de achterkant en dan kan hij volgende week naar de wasserij.

Ik weet dat hij ook in mijn wasmachine kan maar mijn filter zit nogal op een onhandige plek. En het wassen van deze quilt levert gegarandeerd een vol filter op. Dus waarom zou ik moeilijk doen als ik een hele goede wasserette weet die heel veel ervaring met het wassen van quilts heeft. En vlak naast een quiltwinkel is (en ik moet hoognodig stof gaan halen voor een nieuw project; een quilt voor mijn DH).

Prettig weekend allemaal en fijne Sinterklaas als jullie het vieren. Ik ga nu eerst alle rondzwervende draadjes opzuigen en dan nog een stukje lezen in het "Mysterie". Morgen is het weer tijd voor andere creatieve dingen.

5 opmerkingen:

inge zei

dit is prachtig!m

Klaske zei

Inderdaad waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, en ook nog met een quiltwinkel in de buurt ;-))
Jij ook een fijn weekend

Lida zei

Die wordt mooi als hij straks gewassen is nog mooier! Geweldig
Lida

Liesbeth Wessels zei

Hallo Petra, las jouw berichtje op mijn blog. Jij hebt geen foto van jouw kerstmerklap? groet liesbeth

Shirley zei

Hai Petra, ik stop dit soort quilts altijd in een 1-pers dekbedhoes die dan dichtgeknoopt wordt. Na het wassen pak ik hem buiten uit, klop alles uit de hoes en de quilt en hup de droger in met 2 tennisballen. Werkt prima, geen verstopte filters. maar ik heb dan ook niet de luxe van een wasserette vlakbij.