vrijdag 31 december 2010

Goed uiteinde allemaal

De laatste dag van het jaar al weer. Die me iets te vroeg begon vanochtend. Het was nog geen half zeven toen een groepje tieners (?) ons wakker maakte met een paar illegale bommen die ontplofte. Wat een herrie. We schrokken ons rot, het leek wel of er hier in huis wat ontplofte. Dat belooft wat voor vanavond. Het is hier ook een beetje mistig waardoor vuurwerkdampen vanavond langer zullen blijven hangen. Ik kan daar echt niet tegen, krijg het er erg benauwd van. Denk niet dat ik me vandaag buiten waag. En vanavond heb ik vanuit het zolderraam toch wel een prachtig uitzicht op het vuurwerk (als het niet nog mistiger wordt.)

Op dit moment ben ik lekker aan het genieten van een kopje thee met shortbread, meegenomen uit Edinburgh eerder deze maand. Top 2000 op de radio. Jammer dat die koekjes alweer bijna op zijn. Verder werk ik wat aan mijn sterren en lees ik zo nu en dan in het linker boek, "Welcome to the North Pole". In mijn hoofd groeit een applicatie quilt voor volgend jaar.Ik ben erg verwend met de Kerst. We geven elkaar altijd wel wat maar nooit heel veel. Toch kreeg ik dit jaar een Quilttijdschrift en quiltnaaldjes van mijn DD en van mijn man een nieuwe snijmat en het geweldige applicatiepatroon "Welcome to the North Pole". Die eerste had ik heeeeeel hard nodig. Elke keer als ik mijn oude mat gebruikte vond ik stukjes mat terug in mijn snijmes.


Jullie allemaal een heel fijn uiteinde en een heel goed, gezond en creatief 2011! Wees voorzichtig met vuurwerk en tot volgend jaar!

Petra7 opmerkingen:

inge zei

fijne jaarwisseling!

Klaske zei

In ons vorig dorp werden we s,nachts om 5/6 uur wakker gemaakt dor jeugd die aan het carbidschieten waren met een melkbus.Het is een traditie daar, maar we wonen er niet dus hebben we heerlijk geslapen tot 9 uur..
En toen oliebollen baken....
Het is hier nu niet mistig, wat dat betreft kun je beter hier zijn ;-)).....
Fijne jaarwisseling!!!

Erica zei

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Gerda Hartman zei

Natuurlijk allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Wat ben je heerlijk verwend, vooral dat patroon van de Northpole lijkt me super leuk!

Anoniem zei

Veel geluk en gezondheid in 2011 voor jullie allemaal. groetjes Caro (line)

Johanna Zweden zei

Hallo Petra ik wens jou en je fam een heel gelukkig Nieuwjaar toe met veel liefde geluk en gezondheid en veel creativiteit
Liefs Joke
Ps ik vind het niet eerlijk!! (LOL) dat ji short bread zat te eten!! snik dat is ook zo lekker!!! een van de dingen die we missen sinds dat we verhuisd zijn uit Schotland.

Caroline zei

Hoi Petra,
wat stom he, dat we elkaar helemaal niet gezien hebben. Was waarschijnlijk te druk, de winkel is werkelijk fantastisch geworden. Binnenkort een keertje koffie drinken bij Evy. Tot mailens groetjes Caroline