dinsdag 14 april 2009

Update Civil War Diary Quilt

"Church" & "Yankee Papers"

Vandaag is het al weer de 14de. Hoogtijd voor de CWDQ-update. Deze maand ben ik minder actief geweest maar ik heb toch nog 7 blokjes weten te produceren. Minder dan dat ik had gewild, ik wil graag wat opschieten met deze quilt, maar een stuk meer dan dat ik had verwacht met alles wat er verder gaande was.

Tot nu heb ik steeds de blokken in volgorde van het boek gemaakt maar daar ben ik deze keer van afgeweken. Door mijn concentratie problemen leek het me verstandiger om wat blokken te maken die uit niet zo veel stukjes bestonden. Inmiddels gaat het weer wat beter en ben ik begonnen met de tussen liggende blokken weer op volgorde te maken.

"Troops arriving" & "Texas Rangers"


Zelf ben ik erg weg van het laatste blok, al heeft die niet zo’n leuke naam. Met de kleuren combinatie en de netheid was ik wel erg blij.

Ik ga nu wat thee zetten voor mezelf en dan eens kijken bij mijn mede CWDQ’ers. Als je ook een kijkje wil nemen bij de andere, aan de linkerkant vind je hun links. Veel plezier.

Nog een vraag. De tijd en datum klopt niet bij Blogger. Het is nu dinsdag 14 april, 8.20 uur en Blogger geeft aan dat het nog maandag is 22 uur nog wat. Mijn computertijd klopt wel. Iemand enig idee hoe ik dit kan corrigeren?


"Mail Delivery", "Victuals" & "Death Penalty"

Today is de 14th of the month again (or already again). Time for the update on the CWDQ. I have been less active this month but I still was able to produce 7 new blocks. Not as much as I would have wanted, but more than I expected to produce with everything that was going on over here.

Up till now I made the blocks in the same order as is described in the book. But due to my concentration problems I thought it was better to make a few blocks with not as much pieces in it. I am doing better already and I have started to work in the book order again.

I like the last block very much. I like it’s colour and the way that the sewing turned out but not it’s name!

15 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Toch hard gewerkt hoor, 7 blokken, ondanks dat je heel wat hebt meegemaakt. En ik vind ze hartstikke mooi. Erg mooie stofjes heb. Fijne dag!

wilma zei

Wat heb je hard gewerkt!! Mooie blokken!!

inge zei

minder productief zegt ze dan en dan showt ze zeven blokken! ;o)
wat mooi!

MarianneD zei

Zo,maar liefst 7 blokken!Jij gaat als een speer Petra,mooie blokken!

Anoniem zei

Prachtig je blokken
7 blokken, wat heb je hard gewerkt.
Gr Joke

carin zei

dat zijn veel blokjes in een keer, ze zijn wel prachtig. Ook ik heb mijn 1e blok geplaatst.

Anoniem zei

Ze zijn mooi geworden, Petra, gaat het al weer wat beter met je? Je kunt in iedergeval beter tellen, dan mij.Sorry ik kan je niet helpen met de tijd, je zou even bij instellingen kunnen kijken en dan bij opmaak, misschien is daar iets verandert.Succes met de tijd.
Groetjes Klaske

katrien zei

Oh,jij ook al zoveel gewerkt,en wat een mooie blokjes.

Jossie zei

Je hebt hard gewerkt hoor! Heel mooie blokjes geworden.

Inge Slaats zei

ZEVEN blokken en dan vindt ze dat ze niet zo veel gedaan heeft! Nou ja.....Petra, het zijn er hartstikke veel en ze zijn supermooi!

Guusje, zei

Knap hoor om toch nog 7 blokken te maken. En ze zijn heel mooi geworden.

Sandra zei

Het gaat hard bij jou Petra, mooi hoor. Op naar de blokjes in mei :0)

Heleen zei

Volgens mij heb je het record hoor! 7 blokken, super. Ze zijn allemaal mooi maar er zitten een paar super beauty's bij. Prachtige stoffen.

Erica zei

Zoveel! en dat noem jij weinig.....O jee, ik doe nooit zoveel in één maand!

nadia zei

Ik vind dat je heel hard gewerkt hebt en hele mooie blokken hebt gemaakt, vooral die laatste die jijzelf ook zo mooi vind, die vind ik super (ga ik misschien voor de volgende ronde maken)