vrijdag 3 april 2009

The McCalmans

Vista wil nog steeds niet met mijn camera praten. Jammer genoeg had mijn DH het deze week zo druk dat de beloofde hulp er bij in geschoten is. Hopelijk lukt het dit weekend.

Ik heb wel druk gequilt aan mijn kleine quiltje dat ik (Mostly) Evy's Choice heb gedoopt. Het is gemaakt van een pakket dat ik bij Evy van het Quilters Palet gekocht heb. De achterkant stof heb ik zelf uitgezocht vandaar dat het niet helemaal Evy's keuze geworden is. Ik heb nu driekwart door gequilt maar dat is niet helemaal naar mijn zin. Ik ben het aan het uithalen en ga het dan opnieuw proberen.

Vanavond gaan we naar een optreden van een Schotse folkband, de McCalmans. Wij vinden ze hier geweldig, een goede combinatie van Schotse traditionals en veel plezier. De groep gaat er echter mee ophouden dus waarschijnlijk is dit de laatste keer dat we ze live kunnen gaan zien. We bezitten veel cd's van deze groep maar live zijn ze zoveel leuker. Kijk erg naar het concert uit.Ian, Nick & StephenNick Keir

2 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ik hoop dat jullie een leuke avond hebben gehad. Wij zijn vorige week naar Motel Westcoast 2 geweest, dat kan ik je ook aanraden, althans als je houdt van Fleetwood Mac, the Eagles, etc. Gouwe ouwe van de Westkust van Californië. Hoorde van Ingeborg dat je flink ziek bent geweest. Hoop dat het weer goed met je gaat!

Anoniem zei

Hallo Petra

Zit heerlijk naar de muziek te luisteren, zalig geniet.
Hoop dat je een leuke avond hebt gehad, brengt veel herinneringen terug.
Gr Joke