woensdag 22 april 2009

"(Mostly) Evy's Choice" en wat "Bits and pieces"

Hallo allemaal,

Ik heb de laatste tijd ben blog niet echt bijgehouden. Vanaf nu probeer ik dat te verbeteren. Ik loop schandalig achter met het plaatsen van leuke dingen.

Allereerst wil ik nog een heel liefje kaartje laten zien dat ik in de afgelopen weken gekregen heb. Nogmaals bedankt meiden! Het steenrode stofje komt echt heel goed van pas.Ik heb ook twee stofjes er bij gekocht voor mijn CWDQ. Alle twee de stofjes komen ook de Heritage serie van Moda, maar ik had deze stofjes nog niet.Verder heb ik mezelf getrakteerd op een Micro Stitch die intussen al druk gebruikt is en het leven van een quiltster echt veel makkelijker maakt. Een zeer goede aankoop die zijn prijs meer dan waard was. Bij hetzelfde bezoekje aan de quiltwinkel heb ik ook het Heritage Charmpack gekocht van Moda. Ik twijfel nog of ik deze lapjes in mijn CWDQ ga gebruiken of dat ik er een aparte quilt van maak. Op de achtergrond zie je een simpel wit stofje bedoeld voor allerlei doeleinden.


Op de laatste foto zien jullie de quilt "(Mostly) Evy's Choice" in wording. Hij is gemaakt van het pakket dat ik op de Quilters dagen in Rijswijk bij de stand van het Quilters Pallet gekocht heb. Een simpel quiltje met geweldige stofjes. Hij is inmiddels helemaal klaar. Ik zal nog een foto plaatsen.

2 opmerkingen:

Klaske zei

leuk dat je er weer bent, ik las laatst ook al bij iemand van de micro-stich,lijkt me toch wel super handig.Groetjes Klaske

Gerda Hartman zei

Fijn dat je weer je blog gaat bijwerken! Dat pistool, zo noem ik het maar, staat bij mij ook op mijn verlanglijstje. Mooie stofjes heb je er weer bij en je andere quiltje wordt prachtig. De stoffen zijn inderdaad geweldig. Hoop snel het eindresultaat van je te zien!