zondag 22 december 2013

Nearly Insane update


Het is al weer de 22ste en tijd voor een Nearly Insane update; alleen heb ik niks te updaten wat de NI betreft. Eerst lag het werk er aan stil omdat ik door een zwaar gekneusde enkel niks met de naaimachine kon doen. Ik had natuurlijk de zelfde enkel verstuikt als waar je mee gas geeft :-) Nu is die enkel al weer een tijdje hersteld maar ligt het werk nog steeds stil. Ik werk heel hard aan mijn Kerstquilt(s). Het voornemen was om er één van de drie voor de Kerst op bed te hebben liggen maar dat gaat me denk ik niet lukken. Ben wel een heel eind maar ik moet nog heel wat draadjes afhechten voordat ik door kan gaan met doorquilten en dan moet ze ook nog afgebiesd worden. Maar ik werk ijverig door. Kerstmuziekje op en elke keer een paar draadjes. Volgende maand hoop ik weer met een echte update voor de NI te komen. Als je wilt kunt je wel een kijkje nemen bij Inge. Zij heeft wel twee blokken klaar gekregen deze maand. De laatste keer dat ik op haar blog keek stonden er nog geen foto's op, een probleem bij wordpress, maar misschien is het inmiddels wel gelukt.En Hilde, heeft ook een blok klaar. Zij heeft zelfs al de helft van de NI klaar!
 Als je besluit om je borduursels niet in een twee persoonsquilt te verwerken maar in drie één persoons- dan heb je wel stof te kort. Voor de laatste twee quilts heb ik er de stofjes hierboven er bij gekocht. De meest linker stof is om alle drie de quilts af te biezen. Ik ga deze stofjes mengen met de stoffen die ik ook in quilt één gebruikt heb.


Verder heb ik nog wat extra garen om door te quilten gekocht, en altijd handig, extra bloemkop spelden en wat witte tags. En een Kerst Quiltmania om te lezen onder de Kerstboom. En te dromen over nieuwe projecten als mijn Kerstquilts klaar zijn.


5 opmerkingen:

Hilde zei

Laat er maar geen druk zitten achter de NI, groeien gebeurt heel langzaam...
Fijne feestdagen.

Johanna Zweden zei

Vanuit Zweden wens ik je een hele fijne kerst en voor 2014 een heel gelukkig , gezondheid en liefdevol jaar toe
Groetjes Joke

Klaske zei

Je hoort wat Hilde zegt,luister er maar naar, ze heeft gelijk, het groeit langzaam,maar als het volgroeid is, dan heb je ook wat ;-)
Gaat wel goed komen met je werken!
Fijne dagen Petra!

Guusje, zei

Geeft niets dat je niets hebt kunnen doen aan je NI. Gelukkig is je enkel weer beter. Ik doe volgende maand ook weer mee. Mooie aankopen en hele fijne Kerstdagen,

inge zei

volgende maand misschien wel een blok? we zien wel