woensdag 14 april 2010

CWDQ update voor april


"Love Letters" en "A Glorious Rainbow"


"The Southern Cause" en "A Day at the Fair"


"John Morgan" en "Surrender of Vicksburg"


Ik was het niet vergeten dat het vandaag alweer de 14de is, maar ik dacht eerst even snel naar het ziekenhuis te gaan en dan mijn blog te updaten. Jullie snappen het al, het ziekenhuis liep gigantisch uit.

Ik heb deze maand 6 blokjes gemaakt. Wel blokken met heel wat minder stukjes dan vorige maand. Vorige maand hadden mijn blokken gemiddeld 54 stukjes, deze maand maar 27. Ze waren dus heel wat sneller gemaakt, en dat was maar goed ook want ik heb nog een hoop andere dingen gedaan.

Ik ga nu eerst eens kijken wat mijn mede CWDQ-sters deze maand gedaan hebben. Gaan jullie mee, je kunt hun sites vinden in de lijst aan de linkerkant. Veel plezier.

13 opmerkingen:

katrien zei

Oh,wat ga je snel,6 hele mooie blokjes erbij.

Lida zei

Zes blokken, nou jij zit dus ook niet stil!! Maar ze zien er weer prima uit, wat kan een ander stofgebruik toch een hoop verschil maken!Nog een heel fijne dag, groetjes
Lida

Inge Slaats zei

6 blokken, dat is veel en ze zien er heel erg mooi uit! Goed gedaan hoor.

Rina zei

Ja, in ziekenhuizen lijken ze het wel leuk te vinden om je te laten wachten. Je blokken hebben misschienminder stukjes, maar zijn daarom zeker niet minder mooi.

Klaske zei

Moie blokjes Petra, jij hebt hard gewerkt!!(Weet je dat je je blogje in het voor kan schrijven, en dan instellen dat het op een later tijdstip opje blog komt?)

Erica zei

Heel mooie blokken en: wat ga je vlug!

Gerda Hartman zei

Ik was al een paar keer wezen "buurten", maar toen was er nog niks. Nu 6 prachtige blokken. Vooral blok 1 en 4 zijn mijn favoriet. Jij gaat ook hard zo!

Mascha zei

Je bent actief geweest. 6 mooie blokken.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Jee wat heb je er veel gemaakt en allemaal even mooi. Jij gaat echt als een speer.

inge zei

heel leuke blokjes!

Heleen zei

Wat een prachtige blokken. Die stof van de bovenste links is heeeeel mooi!

Jossie zei

Prachtige blokjes, en wat veel!

Annelies.H. zei

Beetje laat, maar je blokken zijn prachtig, je bent goed bezig geweest. 6 stuks dasss niet mis, je stof keuze vind ik ook erg mooi.