vrijdag 12 juni 2009

Ragtime Quilts

De maand is om gevlogen. Vanochtend kwam ik er achter dat ik nog helemaal niets aan de Civil War Diary Quilt had gedaan. Nu hebben we een drukke zaterdag en zondag is het al de 14de van de maand, jullie snappen vast wel waar ik vandaag hard aan heb gewerkt!


Hoewel de CWD quilt op een laag pitje heeft gestaan, heb ik wel een hoop gedaan deze maand. Evy had een geweldige stof aanbieding die ik niet kon weerstaan. Ik heb stof gekocht voor een Ragtime Quilt voor mijn dochter. Het is dezelfde serie stof die ik gebruikt heb voor de (Mostly) Evy's Choice Quilt. DD vond vooral de vlinder stof helemaal geweldig.
Eerder had ik al stof gekocht voor een Ragtime voor mezelf. De afgelopen week heb ik veel voorbereidend werk gedaan. Ik heb vele vierkanten geknipt, zowel van stof als van tussenvulling. Het productie draaien kan gaan beginnen.


Ik heb ook nog een leuke workshop machinaal quilten (low stress quilting) gevolgd die door Karen Lipton werd gegeven. De workshop was erg leerzaam en gezellig. Wat maar goed was ook, ik heb 3 pogingen moeten ondernemen om deze workshop 1 keer te kunnen volgen. Het was het wachten waard.

1 opmerking:

Anoniem zei

O wat een mooie stofjes Petra.
en dank je wel nog voor je lieve woorden.
Groetjes Joke en een fijne zondag.