vrijdag 13 februari 2009

Civil War Diary Quilt Update


Ik kwam er net achter dat het morgen al weer de 14de is. Tijd voor de Civil War Diary update! Maar morgen ben ik de hele dag naar de Quilt beurs in Rijswijk. Vandaar nu alvast een voorproefje. Tegen de tijd dat het op het web staat is het vast al middernacht geweest en officieel 14 februari.

Ik heb twee blokjes gemaakt. De naden zijn niet helemaal zo mooi als ik zou wensen maar mijn handen spelen weer op. Ik ben gewoon alvast begonnen, het moet steeds beter gaan want de fysio werkt hard aan de oplossing voor mijn problemen. Nu alvast het blokje "Oath of Allegiance".

Vanwege mijn pijnlijke handen ben ik met het meest simpele blokje dat ik zo gauw kon vinden begonnen. Ik zelf ben helemaal verliefd op de stof. Mijn andere blok volgt morgen na de beurs. Hij staat nog op mijn foto toestel maar die staat al ingepakt in mijn tas klaar voor morgen. Na de beurs ga ik ook op mijn gemak bij de andere kijken wat zij gedaan hebben.

It is the 14th again. Time for an update on my Civil War Diary Quilt. I can show you all one picture now (the block is called "Oath of Allegiance"). I am going to a Quilt market tomorrow. My second block is still on my camera that I have already packed for tomorrow. So my second block has to wait until tomorrow.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een mooi blokje en ach als de handen weer beter gaan dan komt het vanzelf. Veel plezier in Rijswijk!!

Jossie zei

Het is toch een mooi blokje gworden. Beterschap met je handen!

Anoniem zei

Mooi blokje.
Veel plezier in Rijswijk.

Anoniem zei

Mooi blokje toch! En hopenlijk snel iets aan je handen te doen.

Anoniem zei

Wat een mooie blokken, sinds vandaag heb ik me bij jullie aangesloten, dus ik kom gezellig bij je langs om even te kijken wat je allemaal voor moois hebt gemaakt.
sterkte met je handen.
Groetjes Joke
(Johanna Zweden)

Anoniem zei

Mooi!!!

Anoniem zei

Simpele blokken moeten ook gemaakt! En je hebt mooie stoffen gebruikt. Ik hoop dat je handen gauw herstellen.

Inge Slaats zei

Dit is al vast een mooi blokje, Petra! Ben benieuwd naar de andere. Ik was vandaag overigens ook in Rijswijk en heb weer verschillende CWD-stofjes gekocht, waarvan morgen een foto op mijn web-log.

Anoniem zei

Alvast een leuk blok!
Heb je ook genoten van een dagje Rijswijk?

Anoniem zei

mooi hoor! groetjes!

ann's hobbyhoekje zei

mooi blokje !! en beterschap met je handen!

ann

Guusje, zei

Heel mooi blok is het geworden en ben benieuwd naar het andere blok en of je het leuk hebt gehad in Rijswijk.

Groetjes PetraM