vrijdag 24 oktober 2014

PC problemen maar toch nog een NI update

Soms zit alles tegen. Deze maand had ik keurig op tijd niet één maar twee blokken voor de update van de Nearly Insane klaar. En dat terwijl ik nog steeds niet helemaal uit mijn quiltdip ben. Dinsdagochtend wilde ik ze snel op mijn blog zetten maar..........

Wat we ook deden blogger bleef om bewijzen vragen dat ik geen robot was. Een garantie van DH, die toevallig thuis was, was niet voldoende. Om mijn eigen blog op te kunnen, of om willekeurig welk blog dan ook te kunnen lezen kreeg ik alleen maar zo'n scherm te zien waarin je gevraagd wordt om de getoonde lettertjes over te typen. Nu ben ik daar altijd heel slecht in maar DH gelukkig niet. Maar raad eens? Hoe vaak hij ook de goede reeks in typte de vraag bleef komen.

DH was bang dat er een virus of malware op mijn laptop zou zitten. En dan natuurlijk zo'n virus die nog hardnekkig is dan het verkoudheidsvirus dat hier al een aantal weken in huis rond waait. De ene scan na de andere scan is over mijn pc heen gehaald. Het koste enorm veel tijd maar de uitslag was steeds het zelfde: pc is volkomen gezond. Uiteindelijk hebben we de pc maar uitgezet om later ergens anders advies in te winnen. En raad eens? Toen we de pc weer aanzetten, werkte alles weer normaal. Snappen jullie het nog, ik niet!

Dus, hier alsnog de update van afgelopen dinsdag:


 Eén blok, hier getoond door Grace,


en twee driehoeken. Geen slechte oogst voor iemand met een quiltdip. Het wordt nu hoogtijd dat ik weer eens sashingen ga maken en rijtjes ga vormen. En hoog tijd dat ik blok 18 verder af ga maken. Dat blok schiet echt niet op. Steeds begin ik om al heel snel weer wat anders te gaan doen.


En ik las ook ergens dat Kerst nog maar zo'n 60 dagen weg is, ook hoog tijd om weer verder te gaan aan mijn Kerstquilt deel II.

4 opmerkingen:

Caroline zei

Wat gezellig met beer.

Guusje, zei

Wat een mooie blokken. En ja de computer soms doet hij gewoon wat hij zelf wil denk ik wel eens. Gelukkig voor jullie doet hij het weer gewoon.

Marjan zei

Met je computer zat het even tegen... maar je blokjes zijn weer schitterend!

inge zei

je hebt toch leuke blokjes gemaakt, ondanks de pc-miserie! op naar volgende maand ;-)