vrijdag 31 oktober 2014

Nieuw quiltboek

 Het lijkt er nu toch op dat het einde van de quiltdip er is. Afgelopen dinsdag, op de bee in de Schapenkop, heb ik al een flink aantal cornerstones getekend voor de NI. Dat wordt ook hoogtijd want ik kan bijna 3 nieuwe rijen aan elkaar zetten.

Ik heb ook alvast mijn blokken voor de november update van Nearly Insane gemaakt. Nee, ik laat ze nog niet zien maar wel de restjes van mijn arbeid. 


Recent kocht ik dit boek. Ik had al een aantal keren werk uit dit boek gezien bij haar. Misschien moet je even een bericht lager scrollen maar ze maakte al veel prachtige blokken uit dit boek. 


Ik viel voor dit boek omdat het werkt met diamantjes en dat is weer iets heel anders dan de vierkanten blokken die ik meestal maak.  Wat ik geweldig vind aan dit boek, is dat er een ringband te voorschijn komt als je het hebt open geslagen! Zo makkelijke met werken uit dit boek.Voorlopig mag ik van mezelf niet beginnen met dit boek, ik heb al te veel projecten onder handen. Het kleurgebruik in het boek ben ik niet zo weg van, vooral niet van de roze sashings. Haar sashings vind ik al veel mooier. Maar ik heb bedacht dat ik nog nooit een blauwe quilt gemaakt heb, wel een quilt met blauw er in maar geen echte blauwe, en dat is toch mijn lievelingskleur. Misschien iets voor deze quilt? Voorlopig blijft het alleen bij dromen. Misschien verandert het nog wel een paar keer voordat ik echt begin. Ik ga nu eerst verder met mijn Kerstquilt deel II.

Voor wie het viert: een vrolijke (of een enge) Halloween vandaag!

3 opmerkingen:

Gerlily zei

En ik heb gezien dat je van die prachtige Nearly Insane blokken hebt gemaakt (lol). Wat een mooi boek, neem je hem de volgende keer mee? Fijn weekend.

Guusje, zei

Geweldig dat je uit de dip bent en veel cornerstones hebt gemaakt. Het boek lijkt me geweldig en een hele blauwe quilt prachtig.

Marjan zei

Dat lijkt me een mooi boek! Ik kijk al uit naar je volgende Nearly Insane update... vast weer heel mooi!