dinsdag 20 augustus 2013

Summertime and ......

De afgelopen weken ben ik niet erg actief geweest op het web. Hoewel ik dol ben op zonlicht en de zomer, functioneer ik niet zo goed met temperaturen boven de 24 graden. Patchen is er niet echt van gekomen de laatste tijd. Het was meer een boek lezen in de buurt van de ventilator. Gelukkig is het nu heel wat koeler en ben ik weer wat actiever.


We hebben een uitstapje gemaakt naar Zutphen. Niet echt in de buurt maar manlief had een dagje vrij en we zijn er met z'n drieen naar toe gereden. Natuurlijk bracht ik een bezoekje aan de winkel van Petra Prins. Prachtige stoffen maar ik was blij dat ik op dat moment de enige bezoekster was. Ik moet er niet aandenken om in die winkel met zo'n 10 man te gelijk rond te kijken. Gelukkig voor mij hadden DH and DD geen zin om mee naar binnen te gaan en had ik het rijk alleen.


 Ik heb me ingehouden van kopen. Alleen twee lapjes voor de NI kwamen met mij mee naar huis.


We brachten ook een bezoek aan de Walburgiskerk en Zutphen. Daar vond ik nog wat voorbeelden van prachtige "quiltmotieven".
 DD gaat binnenkort naar een manifestatie met de naam Abunai. Naar deze conventie wil ze verkleed gaan als een Manga Cothic Lolitta. Voorbij de outfit maakte we van een knuffelbeer een tas. Dit is het resultaat. Als ik volgende week een foto mag maken als ze de totale outfit aan heeft, dan plaats ik die ook.


3 opmerkingen:

Caroline zei

Gezellig dat je weer in de lucht bent. groetjes Caroline

inge zei

bij mij is het hetzelfde hoor: te warm, dan komt er niks uit mijn handen!

Gerda Hartman zei

Ook een heerlijk uitstapje naar Zutphen. Dit jaar bij mij nog niet gelukt ;-). Ben heel benieuwd naar de outfit van Sandra! En heerlijk nu wat koeler, alleen morgen weer even afzien.