woensdag 2 januari 2013

Goede timing


Een van mijn goede voornemens voor 2013 is om creatiever te zijn. Daarom heb ik besloten de Nearly Insane te gaan maken. En daarvoor heb ik stofjes in rood, roze en off white nodig. Die heb ik niet zoveel dus besloot ik dat het hoogtijd was dat ik een bezoekje zou brengen aan het Quilters Palet. Kon ik gelijk een nieuwe pigma pen halen. Het was net of de dames dat voelde want de zelfde avond kreeg ik een mail dat het opruiming was in de zaak. Nog een reden om te gaan. Dit is mijn buit. De eerste patroontjes zijn inmiddels getekend dus ik kan nu echt aan de slag.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een prachtige stofjes!

Klaske zei

Wauw dat gaat mooi worden in die stofjes!!

Marjan zei

Wat mooi!! Jij kan aan de slag! (Ja, bij het Quilters Palet is het altijd smullen...) Veel plezier ermee!

christine zei

oh wat leuk de Ni soms zou ik willen dat die van mij nog niet klaar was het was zo,n leuk project om te maken. die van mij ligt al twee jaar op bed.

christine

Lida zei

Prachtig, wat heb je mooie kleuren gekozen! Succes ermee, het wordt vast een geweldige quilt! Groetjes
Lida

conny's quilts en creaties zei

Mooi voornemen met mooie lapjes, succes gewenst met je nieuwe project!

Guusje, zei

Mooie stoffen, leuk dat je er ook mee gaat beginnen.

Gerda Hartman zei

Allereerst een gezond en creatief 2013 toegewenst! Wat een heerlijke lapjes, ik herken er een paar die ik ook gehad heb. Zie je dan hopelijk de volgende keer weer bij de bee. Volgens mij moeten we deze maand 2x.

Johanna Zweden zei

Mooi stofjes en veel maak plezier

Fijn weekeinden groetjes Joke

Caroline zei

Mijn goede voornemen zou moeten zijn, vooral geen nieuwe projecten starten, maar of dat gaat lukken. Ik ga je volgen met je "nearly insane". We zien elkaar vast wel een keer bij het Quilterspalet voor een kopje koffie. groetjes Caroline