woensdag 12 december 2012

Aan het werk

 Detail

Aangestoken door Eva ben ik ook maar weer eens aan de gang gegaan. Het leven is hier op dit moment iets rustiger en daardoor heb ik iets meer rust in mijn hoofd om creatief te zijn. Het eerste vroeg niet veel creativiteit maar het effect is erg leuk. Met een oud panel, ooit eens gekocht in Londen, maakte ik een kerst schort. Ik ga hem cadeau geven aan een lief vriendinnetje.


Voor de goede orde, alleen het schort wordt cadeau gedaan, niet de quilt die er achter hangt.


Bij een bezoek aan de bieb nam ik heel blij en zonder goed te kijken twee quiltboeken mee. Thuis bleek dat ik beter wel in het boek had kunnen kijken. De Quilts in het achterste boek kwamen me wel heel bekend voor. Klopt ik heb het boek zelf ook, in het Engels en met een andere titel en een andere voorkant. Gelukkig kende ik het voorste boek niet.

4 opmerkingen:

Klaske zei

Wat een leuk schort Petra! Goed idee van een panel. Ik weet nooit zo goed wat ik met een panel moet doen.Fijne avond

Lida zei

Gaaf schort! Leuke stof ook! Ach die boeken zijn en blijven leuk om in te bladeren! Groetjes
Lida

Caroline zei

Leuke schort. Een hele fijne dagen toegewenst, en een heel gezond 2013 voor jullie allemaal. En tot zien bij Evy in de winkel. groetjes Caroline

Gerda Hartman zei

Hoi Petra, jij ook fijne dagen en een gezond en creatief 2013. Hoop je in januari weer te zien. Wat zijn die kerstpatronen prachtig zeg. Die moet je echt eens meebrengen naar de bee.