maandag 12 september 2011

(Voorlopig) laatste Jane Austen Blog


De twee Jane Austen fans vertrekken vandaag naar Engeland voor hun “Pride and Prejudice” reis. Ik ben zo benieuwd naar hun verhalen straks. Het is alleen al zo leuk geweest om de jurken met hun te maken (ondanks het vreselijke patroon!). E. is zelfs zo enthousiast geworden dat ze zich heeft opgegeven voor een cursus creatief naaien. Dat komt vast wel goed, als je als eerste project een Regency jurk tot een goed eind weet te brengen dan lukt de rest ook vast wel.

Ik ben gelukkig een beetje over mijn quilt dip heen. Er is hard gewerkt aan het tegen zomen van de CWDQ bies (update volgt op 14 september) en ik ben ook wat ufo's aan het aanpakken. Binnenkort ga ik weer een cursus volgen en dan wil ik een beetje schoon bureau en hoofd hebben :-) Jammer genoeg heb ik op dit moment last van mijn oog, daarom kan ik niet lang achter elkaar aan iets werken. Maar met kleine stukjes per keer komen we er ook, toch?

5 opmerkingen:

Lida zei

Ze schattig geworden en deze Jane Austen fan wenst hun een fantastische reis en ik hoop dat ze net zo van haar huis mogen genieten als ik! Was voor mij een van de hoogtepunten van onze vakantie! Laat ze niet vergeten om aan de overkant bij Cassandra's lekker te lunchen of the teaen! Groetjes
Lida

Rob Duikersloot zei

Ik blijf ze leuk vinden jullie jurken. heel veel plezier, ben heel benieuwd naar wat je allemaal gaat beleven. groetjes Caroline

Johanna Zweden zei

Ze zijn schitterend geworden, en ik wens ze een hele fijne reis toe.
Groetjes Joke

Klaske zei

Prachtige jurken zijn het geworden en wat zal jij blij zijn dat je uitgerimpeld bent ;-)
Groetjes Klaske

Guusje, zei

Wat een leuke jurken ben erg benieuwd hoe ze het daar hebben en wat goed dat je alle ufo's af aan het maken bent, een quiltdipje heel herkenbaar heb er ook een beetje last van maar het komt vast weer goed, je hebt nog wat leuks in het verschiet een cursus. Beterschap met je oog want die heb je hard nodig.