zondag 18 oktober 2009

Hulp gevraag/ Help wanted


Dames, ik heb jullie hulp nodig. Wat vinden jullie mooier. De quilt met de groene bies of de quilt zonder de groene bis. Ik neig zelf naar de quilt met de extra groene bies voordat ik de gestreepte border er aanzet, maar ik twijfel. Hulp gevraagd, wat zal ik doen?.

Ladies, I need help. Which quilt layout do you like best? The one with the extra green strip before the striped border, or the one without? At this moment I like the one with the extra green strip a little more than the one without. But I am in doubt. Help me please, what shall I do?

10 opmerkingen:

Inge Slaats zei

Als het mijn quilt was, mét groene rand! Wat een pracht quilt wordt dit, zeg!
Je CWD-blokje is ook erg mooi.

gea zei

wat een mooie quilt top!!!
ik zou met een groene bies doen

Klaske zei

Niet twijfelen, gewoon doen. Het kan beide vind ik, hij word zowiezo prachtig!!!!!!!

katrien zei

Ik zou gaan voor de groene rand.
Mooi CWD blokje.

Mieke zei

Wat een mooie top !

Ik vind hem eigenlijk heel mooi zonder de extra groene bies.

Succes !

Groetjes

Mieke

Ria, zei

Met rand wordt 'ie mooi, maar het is beslist geen must. Ik denk er zelf eigenlijk een bies tussen in de kleur van de border, aubergine of zo... Maar, zoals de anderen ook al zeiden: Hij is hoe dan ook mooi!

Gerda Hartman zei

Hij is echt geweldig. Ik zou voor de groene bies gaan. Maar daar komt ook bij dat groen mijn lievelingskleur is. Maar sowieso vind ik hem er zo warmer uitzien. Wat een gave stoffen. Zou er meteen voor voor gaas gaan.

Erica zei

Wow wat mooi! Ik vind wel dat de groene rand hem net dàt beetje extra geeft!

Lida zei

Met groene rand, maakt hem sprekender en laat zowel de binnen als de buitenrand beter uitkomen! Maar hij is nu al schitterend en ik denk dat hij als hij af is, werkelijk fenomenaal zal zijn!
Succes er mee! Groetjes
Lida

Quibi zei

Ik vind het mooier met die groene rand!