woensdag 14 januari 2009

Civil War Diary Quilt Dag / Een slecht begin

Vandaag zou de eerste dag moeten zijn waarop ik mijn vordering aan de Civil War Diary Quilt laat zien maar...........

De hele dag zie ik leuke CWDQ blogjes op het net verschijnen maar ik kon maar niet aanloggen op blogger. Waarom? Geen idee. Dat probleem is nu opgelost (het lukte gewoon opeens weer wel) maar nu kan ik geen foto's downloaden. Waarom niet? Wederom geen idee.

Toen kon ik toch geen gemaakte blokjes laten zien. Ik weet het ik schaam mij diep. Mijn naaimachine is pas net terug uit de ziekenboeg en ik ben nog steeds op zoek naar een effen crème witte stof die ik wil gebruiken voor de banen rondom de blokken en voor de witte blokjes die in bijna elk blok staan. Ik ben al tig winkels langs geweest, en geen één is hier echt dichtbij, maar ik heb iets in mijn hoofd wat ik maar niet vind.

Gister ben ik met twee quiltvriendinnen langs geweest bij Marina's Quiltcorner. Ben heel goed geslaagd voor 4 nieuwe stofjes. Die had ik ook nodig maar zat ik niet zo om te springen als om mijn crème witte stof.

Heb ik dan niets gedaan? Jawel hoor. Ik heb al tig patronen getekend op luierinlegvelletjes. Als mijn stof er dus eenmaal is kan ik productie draaien. Hopelijk werkt morgen mijn pc weer zo als het moet. Dan laat ik een foto zien van mijn nieuwe stofjes en van alle alvast gemaakte patronen. Duimen jullie voor me? En ik beloof dat ik volgende maand blokken heb om te showen.

9 opmerkingen:

Gerlily zei

Jammer dat je nog geen blokje kunt laten zien. Hopenlijk snel wel! Succes!

Anoniem zei

Dat hoop ik ook Gerda want dit zint me niet. Mijn vingers jeuken.

inge zei

we komen volgende maand terug ;-)

Anoniem zei

O Petra,volgende maand heb je een heleboel blokjes te laten zien!
Succes met het maken en met de pc....;-))

Anoniem zei

Oh, wat zul jij ons volgende maand de ogen uitsteken met een geweldige serie CWD-blokjes ;-) Ben erg benieuwd, succes hoor, met naaien èn met het uploaden van de foto's!

Inge Slaats zei

Komt vast goed Petra, je voorbereidingen zijn in ieder geval OK. Ik kom volgende maand ook weer terug.... zet 'm op hè!

ann's hobbyhoekje zei

tot een volgend bezoekje , ik kom zeker terug !!

nadia zei

Tja, soms zit het mee en soms zit het tegen maar daar staat tegenover dat we volgende maand natuurlijk als eerste bij jou langskomen, want dan heb je heeeel veeeel om te laten zien, toch? Succes en rustig aan hoor, stofjes hebben geen pootjes!

Anoniem zei

Kom volgende maand weer bij je kijken hoor en hoop dat alles gauw weer werkt zoals het hoort.
Groeten Tineke