maandag 18 april 2016

Leuk weekend


Gistermiddag werd ik naar Den Haag gebracht door DH, die zelf doorreed naar Leiden om nog wat klusjes te doen in een zekere studentenkamer. Bij het Quilters Palet trof ik Eva voor een Show and Tell die gegeven werd door Judith, misschien beter bekend als Juud.Ik volg Judith's haar blog al een aantal jaar en de quilts warend dus een feest van herkenning. Wat ik niet wist was dat Judith ook heel erg leuk kan vertellen, misschien had ik dat wel moeten weten van iemand die ook trouwambtenaar is.Een hoog WIM gehalte: The Dear Jane


 Het hoeft niet altijd groot te zijn om wel heel erg aan te spreken.


De bekende Stonefield. En weet je wat zo leuk is? Ik zag er stofjes in zitten die ik ook heb.De Prince.
 

Het was een heel gezellige middag. Ik kwam met een hoop inspiratie thuis en het gevoel dat ik eens wat meer productie moet gaan draaien. Dat laatste kan want ik kocht ook stof om alvast aan de zigzagband rond om mijn Nearly Insane te gaan werken. Die stof hangt inmiddels aan de waslijn te drogen (nee, dat doe ik niet altijd maar bij rode en witte stof samen in een quilt maar wel).


1 opmerking:

Gerda Hartman zei

Oh Petra, als ik dit zie, wil ik ook echt eens naar een show en tell van Juud. Niks teveel gezegd hé, dat Juud echt leuk is (lol).