dinsdag 15 januari 2013

SneeuwEr ligt niet eens zo veel sneeuw bij ons maar DH kwam vanochtend met de trein niet verder dan Gouda. Op het perron stond zo'n 1000 man (er was een intercity gestrand op Gouda plus alle dagelijkse reizigers) te wachten die door wilden reizen. Toen er eindelijk een trein kwam die door ging zat die al zo vol dat bij de deur waar DH stond te wachten niet meer dan drie man naar binnen kon. Hij besloot ter plekke om om te keren, naar huis te gaan en vandaag thuis te werken. DD hoeft met de trein niet verder dan Gouda dus die kwam, met flinke vertraging, wel aan op haar eindbestemming.

En ik? Ik zit thuis aan mijn bureau. Potje thee erbij, fijne muziek op en ik werk aan een Nearly Insane blokje. Ik hoef niet weg en ik vermaak me prima.

Voor wie er wel uit moet, doe vooral voorzichtig en vergeet niet om ook te genieten van de sneeuw.

5 opmerkingen:

Lida zei

Heb volop genoten en ruim 1,5 uur gewandeld! Was heerlijk, maar de treinen zijn een verzoeking nu! Geniet van een witte dag, groetjes
Lida

Evy en Petra zei

Ik denk dat er heel veel mensen vandaag een dagje thuis werken. De stad stond compleet dicht en ik heb over een ritje van 10 minuten ruim anderhalf uur gedaan. Maaar het is onderweg wel genieten van al het sneeuwschoon, veel meer kan je toch niet doen met een gangetje van 5 cm per seconde :-)

Klaske zei

Om heel eerlijk te zijn vind ik het n iet erg dat er hier geen sneeuw ligt. Ik heb vanmiddag heerlijk gewandeld in het zonnetje...Ik heb het niet zo op sneeuw, heb liever een flinke laag ijs..Fijne avond

Guusje, zei

Nou het was wel erg vandaag met de vertragingen, ik heb het nog net op tijd gered. Ben benieuwd naar je NI blok.

Gerda Hartman zei

Manlief had voor de zekerheid maar geregeld dat hij dinsdag thuis kon werken en dat was geen overbodige luxe ;-). Fijn weeekend.