zaterdag 15 januari 2011

Oeps, helemaal vergeten

Ben je een tijd heel ijverig, haal je alle achterstand in die je in een klein CW dipje hebt opgelopen, vergeet je de update :-( Donderdag las ik nog een waarschuwing bij een van mijn mede-quiltsters aan de Civil War Diary Quilt. En nog vergeet ik het. Sorry dames, een griep die geen griep wil worden maar ook niet weg gaat en een kind dat plotseling naar de dokter moest zaten in de weg. En na 5 keer een nat pak gehaald te hebben op de fiets ben ik met een kopje thee en een goed boek op de bank gaan zitten. Geen pc aangeraakt.

In de kerstvakantie ben ik echter wel heel ijverig geweest. De laatste maanden had ik wel een hoop gequilt maar niet veel aan de CWDQ. Hoogtijd om dat goed te maken want ik hoop dat hij toch echt volgende winter op mijn bed ligt.Smuggling Letters


Glorious News and Preparations for Smuggling


Southern Flags and Patriotism and Gardening


Confederate Flag and Thousands of Diamonds


Hateful Old Thieves and Parlor Activities


Ondanks mijn dip de laatste maanden viel de oogst over 2010 me niet tegen. Ik heb vorig jaar 42 blokken gemaakt, dat is 3,5 blok per maand en dat waren 1628 stukjes. Vandaag staat de teller op 99 blokken en 3419 stukjes. Deze maand hoop ik alvast een aantal sashings te gaan vastzetten, maar dat neem ik me al maanden voor.

Nu ga ik snel kijken wat de rest gedaan heeft afgelopen maand. Ga je mee? Hun adressen vind je aan de linkerkant van mijn blog.

8 opmerkingen:

katrien zei

Wat een inhaal manouvre.Hele mooie blokjes heb je erbij,en al 99 blokken klaar nog 22 te gaan,het einde komt in zicht.Succes verder.

Gerda Hartman zei

Jammer dat jullie er dinsdag niet waren. Je bent "flink tekeer gegaan" met de blokken. Mooi hoor en zo veel. Fijn weekend.

Johanna Zweden zei

Sterkte en beterschap
Wat een schitterende blokken nu bij mij ligt het helemaal stil op het moment!
Mooie kleuren en heerlijk dat je zo opschiet.
Groetjes Joke

inge zei

ik krijg ook steeds meer en meer zin om meer blokjes te maken en te gaan afwerken! prachtig al die mooie blokjes die je laat zien!

Lida zei

Wat heb je er een hoop gemaakt!! En mooi! Ja meis we vergeten allemal wel eens wat, zeker als we een dip hebben! En dan 99 al, ik denk dat je toch voorop loopt! Succes met de volgende, fijn weekend, groetjes
Lida

Rina zei

Wat een mooie blokken. En 99 blokken... Dat gaat goed. Succes met je sashing.

Erica zei

Oh wat een productie! En mooie blokken hoor!

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende blokken, en wat heb je er al veel.
Nu hier ligt het even stil
Fijne weekeinden.Joke

PS schort bread is te koop bij Lidl, heb een hele lading aan gekocht! en smullen dat we doen!LOL