zaterdag 13 februari 2010

Patchwork & Quiltdagen 2010 in Rijswijk

Vandaag heb ik een bezoek gebracht aan de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk. Ik heb wel wat stofjes gekocht maar ik heb me erg ingehouden. De twee stofjes rechts zijn helemaal nieuw, de andere vijf stofjes gebruikte ik al in mijn Civil War Diary Quilt maar ze waren aan het opraken. Ik ben pas op de helft dus was ik erg blij dat ik nog wat aanvulling vond. De twee nieuwe stofjes zullen ook wel in de CWDQ gebruikt gaan worden. Ik vind ze goed bij de rest passen.


Al eerder kocht ik bij het Quilters Palet nog wat aanvulling voor mijn Civil War Quilt. Ik had ze alleen nog niet op mijn blog aan jullie laten zien. Een paar donkere stofjes zijn bijna op en ik kan niet meer aan de zelfde stof komen. Daarom heb ik met hulp van Evy wat vervanging uitgezocht.Op de beurs heb ik weer een hoop inspiratie opgedaan. Nu nog wat zakjes met tijd vinden. Die waren helaas uitverkocht. Als jullie morgen nog gaan, neem dan vooral een kijkje bij de stand van het Quilters Palet, nummer elf. Daar hangt de Civil War Diary Quilt van Helga die ik al eerder aan jullie liet zien. In het echt is hij nog veel mooier dan op de foto. Als jullie geen bezoekje hebben kunnen brengen dan zie je hier onder nog wat quilts om te lekkerbekken.
2 opmerkingen:

Annelies.H. zei

Wat een mooie quilts hangen er in Rijswijk. Leuk dat is zo toch even kan meegenieten, je hebt er prachtige foto's van gemaakt.
Sommige quilts vind ik eigenlijk naald kunstwerken.
Ook heb je mooie stofjes gekocht, echt warme kleuren.

Fijne zondag Annelies.H.

Klaske zei

Dankje wel voor het mee laten genieten! Rijswijk is wat te ver voor me.Mooie stofjes!