zondag 1 augustus 2021

Al weer een bericht over la Passacaglia

De tijd gaat veel te snel. Gelukkig is mijn schouder inmiddels zo ver hersteld dat ik het meeste wel weer kan, alles gaat alleen veel langzamer en moeizamer dan voor mijn valpartij. Oefenen maakt het wel beter maar dat kost nog wel wat tijd. In elk geval ben ik van vervelen omdat ik buiten muziek luisteren en tv kijken niks kon naar tijd te kort gegaan omdat alles wat ik wil doen zo langzaam gaat😄😄.

Ik heb vorige maand geen update gemaakt voor de La Pass maar ik heb wel hard gewerkt. De cursus is inmiddels (eindelijk) van start gegaan en mijn voornemen is om bij te blijven en elke maand in elk geval het huiswerk af te hebben.


Het huiswerk voor juli was 12 rozetten maken (alleen het middenstuk) en uit te leggen om te kijken of de kleuren naast elkaar je bevallen.

 
Het huiswerk voor september (augustus is er geen les) is om rozet 2, één van de grootste, af te maken. Ik ben ook begonnen om de omliggende rozetten aan rozet 2 vast te maken. En het verwijderen van heel veel kartonnetjes in rozet 2. Dat doe ik bij het maken van de volgende grote rozet toch eerder dan helemaal aan het eind. Het zijn er gewoon heeeeeel veel. Als het karton er uit is dan blijft de grote rozet ook veel mooier plat liggen.

Op dit moment is de la Passacaglia het enige project waar ik aan werk. Afwisseling zit er niet in nu alles zo langzaam gaat. Dat komt wel weer maar nu nog even niet. Ik ben al zo blij dat dit weer gaat. Zonder lapjes en draadjes word ik toch wat chagrijnig.

2 opmerkingen:

Guusje, zei

Hij wordt prachtig. Wat een werk om zon mooie roset te maken. Wat naar datvje gevallenbent. Ik hoop dat het snel weer beter gaat al loop ik ook al 1,5 jaar te tobben na een val.

Gerlily zei

Heel mooi Petra. Beterschap. Ik hoop dat je snel weer de oude bent.