maandag 24 december 2018

Bijna Kerst

Vanavond is het Kerstavond. In ons gezin het moment om samen te eten, een spelletje te spelen en de pakjes die de laatste dagen ineens onder de boom  verschenen uit te pakken. Dit jaar gaat het een beetje anders dan anders omdat dochter lief rond 18.00 uur op Schiphol een vriendin uit gaat zwaaien die terug naar huis in New Zealand vliegt. Tegen de tijd dat ze uit het vliegtuig stapt is Kerstmis al weer voorbij. Onze maaltijd is alleen maar wat later dan normaal.

Alle voorbereidingen zijn gedaan, alle boodschappen zijn allang binnen, alle pakjes liggen onder de boom. Ik kan de rest van de dag genieten van de boom, mooie muziek, een kopje Kerstthee en ook nog wat blokjes voor mijn Kim McLean Quilt maken. 

Ik wens jullie allemaal hele fijne Kerstdagen.Classic vintage Christmas caroler, printable vintage Christmas cards and images

6 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Voor jullie ook fijne feestdagen en alle goeds voor 2019. Geniet van elkaar.

inge zei

fijne kerst!

Judith zei

Kerstavond een persoonlijke favoriet. Onze dochter moet werken en dus hadden wij een een 'kerstavond lunch' ook leuk, maar wanneer het donker is, maakt dat het nog meer bijzonder. Hele fijne feestdagen.

Gerda Hartman zei

Hele fijne dagen Petra voor jouw en je gezin.

Klaske zei

Voor jullie ook fijne kerstdagen en een gezond, creatief 2019!

Conny's-blog zei

Voor jullie ook gezonde en gezellige en zeker een creatief 2019 gewenst............liefs.Conny