zondag 31 mei 2015

Voorlopen op schema

Ik wilde heel graag zo snel mogelijk mijn Kerstvoorbereiding III quilt af hebben, daarom heb ik vorige week een schema opgesteld wat ik er elke dag aan moest wilde doen. Nu maak ik vaker van die lijstjes en meestal loop ik al snel achter op schema. Deze keer niet, ik snap niet hoe het kan, maar in plaats dat ik vandaag zou gaan beginnen met tegenzomen van de afwerkbies heb ik vandaag de quilt afgemaakt. Niet heel erg goed weer, een gezellig muziekje op (nee, geen Kerstliedjes) en een grote pot lekkere thee bijdehand helpt dus wel.


Ik zal van de week betere foto's plaatsen maar er waren nu geen armen voorradig die de quilt omhoog konden houden voor mij. En zoals je op de foto ziet is het te nat buiten om haar daar over de schutting of zo te hangen. 


De quilt is op het goede moment klaar. Ik vond het nu niet erg om met de enorme lap op mijn schoot te zitten tegen te zoomen maar als het binnenkort echt warm wordt lijkt me dat geen pretje. Nu ik morgen niet aan deze quilt hoef te werken ga ik mijn werkplek maar eens een goede opruim en sop beurt geven. Dan kan ik van de week nog een label uitborduren voor de 3 quilts die ik dit jaar al heb afgemaakt (Kerstvoorbereiding II, A Slow French Waltz en Kerstvoorbereiding III. En daarna opzoek naar de volgende UFO, zolang het maar niets met de Kerst te maken heeft. :-)

1 opmerking:

Gerda Hartman zei

Gefeliciteerd met alle affo's. Wordt inderdaad veel te warm de komende tijd voor zo'n gevaarte op schoot. Heerlijk dat je deze projecten nu af kunt sluiten.