vrijdag 28 november 2014

Handwerkbladen

 Hallo dames,

na de zomer gaat DD Japankunde studeren. Tijdens haar studie wordt haar de mogelijkheid geboden om een jaar in Japan te gaan studeren. Mijn dochter is daar al eerder geweest om een korte taalcursus te volgen en dit lijkt haar helemaal geweldig. Echter, als zij start met studeren is waarschijnlijk alle studiefinanciering verdwenen. Ze heeft uitgerekend via een site op internet wat haar studieschuld dan gaat worden en van dat bedrag wordt niemand vrolijk.

Om de kosten niet nog hoger op te laten lopen door een jaar in het buitenland te gaan studeren is ze nu al heel hard aan het sparen. Zo verkoopt ze bijvoorbeeld veel dingen via Marktplaat. Ik heb beloofd om haar een handje te helpen door ook wat van mijn spullen te verkopen. Dat ruimt gelijk een beetje op in huis :-).

De eerste serie die ik ga verkopen is misschien ook leuk voor jullie. Door problemen met mijn handen borduur ik al jaren niet meer maar heb nog wel de volgende tijdschriften/boeken. Alles is compleet en in zeer goede staat. Het enige is dat sommige exemplaren van mijn ex-libiris voorzien zijn. Als je interesse hebt dan kun je contact opnemen via mijn e-mail (te vinden in mijn profiel, klik rechts bovenaan het blog). Je kunt het ophalen of ik wil het versturen maar dan zijn de portokosten voor de koper.
Verkocht


euro 3,50
 euro 2,50
euro 2,50euro 4,00

2 opmerkingen:

Ans zei

Ik wil het eerste blad wel van je overnemen, van de merklappen.

Gerlily zei

Wat een leuk idee Petra om zo je dochter te helpen. Ik borduur om dezelfde reden niet meer. Succes met de verkoop.