zondag 22 juni 2014

Update van de Nearly Insane Quilt


Goede middag allemaal. Schijnt bij jullie ook lekker het zonnetje? Hier wel en daar word ik vrolijk van. Het is wel erg warm. Dat is een gekke gewaarwording want ik ben de koukleum hier in huis, maar sinds ze mijn onderbenen in dikke lage zwachtels hebben gepakt heb ik het zelden zo warm gehad.

Waar ik ook vrolijk van wordt is mijn collectie nieuwe blokken voor de Nearly Insane quilt. Ik had wel wat in te halen en heb aardig door kunnen werken. Er liggen nog twee blokken half af, een blok met ruim 100 stukjes en "het" blok met 229 stukjes (blok 18). Die wil ik nog afmaken en dan wordt het hoogtijd om weer eens wat blokken van sashings te voorzien.

Grace was zo lief om de blokken te showen:


Ik ben nog niet erg bedreven in het appliceren, maar over dit blok ben ik wel tevreden. Zowel het applicatie stukje als hoe netjes alle puntje onder mijn naaimachine vandaan zijn gekomen.






Dit blok vond ik erg lief.


Ik ben helemaal weg van het stofje dat ik in de hoeken gebruikt heb. Dat vraagt om herhaling.




Geen 229 stukjes maar wel heel veel!


Een teer blokje tussen al het rode geweld.











Ga je mee kijken wat de andere gedaan hebben? Inge is ook gestart met blok 18, ik denk nog niet dat het al klaar is maar misschien laat ze zien hoever ze gekomen is. Bij Inge vindt je ook de lijst met links van iedereen die meedoet aan de Nearly Insane update. Fijne zondag!!!

6 opmerkingen:

inge zei

wat een prachtige collectie blokken!

Guusje, zei

Wat veel en wat zijn ze mooi.

Hilde zei

Je hebt flink doorgewerkt. Prachtige blokken hoor!

Marjan zei

Wow, wat een schitterende blokken! En zo veel! Indrukwekkend hoor...

Gerda Hartman zei

Echt prachtige blokken Petra. Succes met HET blok!

Klaske zei

Wauw, en wat een leuke manier om ze te showen!!