zondag 7 april 2013

Patchwork en Quiltdagen in RijswijkVanochtend om 10 uur ben ik door DH afgezet in Rijswijk. De laatste twee jaar heb ik de Patchwork en Quiltdagen om verschillende redenen moeten missen maar nu lukte het gelukkig weer wel. En ik had een heel goed excuus om me te buiten te gaan aan het kopen van stofjes. Bij de laatste blokken van de NI kwam ik er achter dat er meer variatie aan stof in moet. Steeds als ik een blok in een bepaalde stof wilde maken kwam ik er achter dat ik die stof er vlak naast ook al had gebruikt. En een aantal stofjes (ik koop steeds niet meer dan een klein stukje om zoveel mogelijk verschillende stofjes te hebben) zijn al aan het opraken. Zelf vind ik dat ik weer goed geslaagd ben.

En als toetje heb ik op mijn gemak alle tentoon gestelde quilts bekeken. Van hele oude tot hele moderne art quilts. Ik heb van beide genoten. En ik kwam zelfs huisjes quilts tegen die ik erg mooi vond, en dat terwijl ik tot nu toe niet zo warm kon lopen voor die hype.

5 opmerkingen:

Klaske zei

Jij bent zeker goed geslaagd. Mooie stofjes voor je NI!!

Lida zei

Gave buit en wat een hoop mooie stofjes voor je NI! Groetjes
Lida

Millie en Miles zei

super leuke stofjes heeeel erg goed geslaagd !!!! en fijn dat het deze keer wel lukte dan heb je vast extra genoten leuk dat je op mijn blog was

Johanna Zweden zei

O wat een mooie aankopen,heb weer een leuke beurs gemist
Fijne week groetjes Joke

Marjan zei

Wat een fantastisch mooie stofjes! Je NI zal alleen maar mooier worden!