dinsdag 6 november 2012

It is going to look a lot......... Ben ik er net aangewend dat het nu echt herfst is, brengt DD me al helemaal in Kerstsfeer. Nee, er wordt hier nog geen kerstliedjes gedraaid maar DD maakt plannen en ik ben de afgelopen week druk  bezig geweest om steeds een patroon uit te borduren voor mijn Christmas City Quilt. De meeste van deze patronen zijn erg groot met heel veel kleurwisselingen (meer dan 100 minuten borduren). Ze zijn heel erg leuk maar erg tijdrovend. Het doel is om eind van de maand in elk geval de patronen van de kerst winkels klaar te hebben zodat ik die alvast in een quilt kan verwerken. Wordt vervolgd.

Ben nog wel ijverig bezig met het voorbereiden van nieuwe sterretjes. As donderdag breng ik de dag door in het ziekenhuis (om DD gezelschap te houden) en hoop er dan een aantal te kunnen maken.

Groetjes

3 opmerkingen:

inge zei

wat prachtig! ik heb ook een borduurmachine, maar zou niet direct durven zo'n groot project aanpakken! vind het echt heel mooi!

Klaske zei

Zit misschien veel tijd in, maar ze zijn wel hartstikke leuk!!

Caroline zei

je moet toch wel heel veel geduld hebben. Niks voor mij het moment, ik ga even voor grote stappen snel thuis. groetjes Caroline