zaterdag 31 december 2011

De beste wensen


De griepvirus is hier eindelijk een beetje op z'n retour. Ik voel me weer iets beter en ben ook weer wat actiever. Als het een klein beetje mee zit ben ik na oud en nieuw weer terug bij 'normaal'.

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de beterschapswensen en ik wil jullie allemaal een gezellig Oud en Nieuw wensen en dat 2012 maar een heel goed, heel gelukkig, heel gezond en heel creatief jaar mag worden. Dat het jullie brengt wat jullie er van hopen. Eet niet te veel oliebollen en tot volgend jaar.

Liefs van mij

8 opmerkingen:

inge zei

blij te horen dat het beter met je gaat! fijne jaarwisseling!

Lida zei

Fijne jaarwisseling en ik wens je een gezond, gezellig en creatief 2012, en op naar je normale jij! Groetjes
Lida

Guusje, zei

Fijn te lezen dat het weer wat beter met je gaat, ook voor jouw een goed, gezond en creatief 2012 gewenst.

Gerda Hartman zei

Ik had het gemist dat je ziek was. Heb ook rustiger aangedaan met blogjes. Maar fijn dat je weer aan de beterende hand bent. Ook voor jouw en je gezin veel geluk, gezondheid en voorspoed voor het nieuwe jaar. Hoop er dinsdag te zijn, maar dan moet ik wel iemand thuis hebben voor de jongste twee, want het is nog vakantie. Ik doe mijn best, want ik heb er zin in.

Rina zei

Fijn dat je je weer beter begint te voelen. Ook jou en de mensen om je heen wil ik een goed, gezond en creatief 2012 wensen.

Petra zei

De beste wensen voor 2012 voor jou en Rob en DD . Moge 2012 heel veel geluk,creativiteit maar vooral hetbwegblijven van virussen brengen -:)

Caroline zei

Hoi Petra,
had je al een tijdje gemist, af en toe check ik je blog. Hoop dat het met jou ook beter gaat, oogproblemen klinkt niet als erg plezierig. Mijn herstel gaat wel langzaam, maar het gaat vooruit. Geduld is het belangrijkste, niet mijn beste eigenschap. Wellicht kunnen we binnenkort een keertje bij Evy afspreken voor een kopje koffie. groetjes Caroline

Klaske zei

Ik vond het ook al zo stilletjes op je blog, hoe gaat het met je?
Groetjes Klaske