donderdag 14 juli 2011

(Geen) Civil War Diary Quilt

Het is al weer de 14de van de maand. En ik heb helemaal niets om te laten zien van de Civil War Diary Quilt! Mijn quilt ligt bij de North Sea Quilters. Daar hebben ze natuurlijk meer quilts om door te quilten liggen en de mijne staat op de planning om in de week van 25 juli door gequilt te gaan worden. Nu houd ik er rekening mee dat er vertraging op kan treden door de vakantietijd, ik denk dus dat mijn quilt half augustus weer terug zal zijn. Kan bijna niet wachten.Achterkant voor de 'Summer Romance' quilt met restjes van de voorkant.


Ben wel bezig oude werkjes af te maken. Ik ben bezig met een pakket wat ik twee jaar terug voor mijn verjaardag kreeg. 'Summer Romance'. Jammer genoeg is de zomer hier even weg. En ik ben bezig met het afmaken van de 'X-factor' (klik hier voor een voorbeeld van deze quilt).In 10 stappen van donker rood naar roze.


Voor de 'X-factor' kwam ik nog een kleur te kort. Heel vervelend moest ik weer langs de Quiltwinkel. Samen met Evy (Quilters Palet) heb ik batik stoffen uitgezocht. In 10 stappen van donker rood naar licht roze. De restje die ik hiervan over ga houden wil ik in het najaar gaan gebruiken in mijn 'door de lens' quilt. Het groene lapje is bedoeld als achterkant voor de “Summer Romance' quilt.

Tussen het klussen en vakantieuitstapjes door komt er niet heel veel van quilten maar elke keer gebeurd er wel een klein stukje.

6 opmerkingen:

Heleen zei

Spannend hoor wachten op je CWDQ.En wat een straf he om toch maar steeds naar een quilt winkel te moeten.;0)

inge zei

misschien kan je die wel showen op 14 augustus! ben nu al benieuwd!

Guusje, zei

Wat spannend het doorquilten, wie weet kun je hem bij de volgende update laten zien. De stoffen die je laat zien zijn erg mooi van kleur.

Inge Slaats zei

Ik ben ook reuze benieuwd naar je quilt. Hopelijk kan je hem 14 augustus laten zien. Spannend.
En oh wat zielig voor je, dat je steeds maar naar die quiltwinkel moet LOL

Gerda Hartman zei

Ik had niks te laten zien, omdat ik het helemaal vergeten was. Nou ja, concentreer me momenteel alleen maar op de bloemen op quiltgebied met het doorpitten van de eerste en het maken van bloemen voor de tweede. Verder ben ik veel te lekker bezig met kleding maken en haken. En natuurlijk de kinderen om me heen, dat scheelt ook. Mooie stofjes heb je gekocht en wat erg dat je er voor op pad moest (lol). Fijn weekend verder.

Lida zei

Ik weet het niet hoor, maar er zijn er bij met meer dan tien en wij hebben dus niks gepresteerd!! Ja we zullen het volgende keer dan goed moeten maken, ik met een stapel blokken en jij met een schitterende affo! Sterkte met wachten, groetjes
Lida