dinsdag 28 juni 2011

Allemaal heel erg bedankt voor de reacties op mijn Civil War Diary Quilt. Hij ligt nu bij de North Sea Quilters in afwachting van het doorquilten. Het is wel gek dat ik voorlopig er niets aan hoef te doen. Ik heb me al een paar keer afgevraagd of het geen tijd werd om weer eens een CWDQ blokje te gaan maken :-) Hoezo verslaaft?

Ik heb niet veel gequilt de laatste week. Mijn hobbyhoek is opgeruimd en een hoop andere stapels die zich in huis begonnen te vormen. Wel heb ik een kraamcadeautje gemaakt voor twee nieuwe aanwinsten in de familie.


Nu eens kijken wanneer ik tijd heb om naar de quiltwinkel te gaan. Ik heb wat stofjes nodig om een ufo af te maken. Hoogtijd dat ik de X-factor klaar krijg.

6 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een mooi kraamcadeau en ja als je iets afhebt moet je echt afkikken het is wat he maar wel een mooi gevoel lijkt me.

Johanna Zweden zei

Nu daar zullen ze zeer zeker bij mee zijn, schitterend
Groetjes Joke

Gerda Hartman zei

Leuke vesten. Je gaat je vast niet vervelen ;-)

Heleen zei

Wat leuk die vestjes! En ja dat klinkt behoorlijk verslaafd als je nog steeds wat aan je CWDQ wil doen. Snel weer een ander project oppakken!

Lida zei

Wat een leuke vestjes zijn dat geworden en enig die namen erop geborduurd, doe je dat eerst en maak je dan het modelletje of borduur je als het af is, je merkt ik ben nog een reuze amateur met machinaal borduren! Succes met het zoeken naar de juiste stof en ben benieuwd naar je affo! Groetjes,
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Wat een schattige vestjes en zo leuk met die details!
En van mij ook nog dikke complimenten voor je affe CWD! Moet je nog lang wachten voor je hem gequilt weer ziet?