donderdag 31 december 2015

Al weer een jaar voorbij

Ik kan echt niet geloven dat er alweer een jaar voorbij is. Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat.

Dit jaar was een goed jaar wat betreft het afmaken van projecten. Dat is maar goed ook want in gedachten heb ik al weer tig nieuwe projecten waar ik graag aan zou willen beginnen. 

Dit jaar kwamen Kertsquilt 2 en 3 van mijn drieluik af. Elk jaar, zo rond november, bedacht ik me dat het hoogtijd werd om aan deze quilts verder te werken. En elk jaar was dat dus veel te laat. Deel I heb ik in 2014 afgemaakt en dit jaar ben ik na de Kerst gewoon door blijven werken aan deel II en III. Jammer genoeg was het dit jaar zo warm dat we ze niet gebruikt hebben.


 

De derde quilt die af kwam is deze sterrenquilt die de naam "A slow French Waltz" kreeg. Frans omdat ik er in 2010 tijdens een vakantie in Normandië aan begon en een verwijzing naar één van de laatste liedjes geschreven door een bijzonder mens die nog steeds erg gemist wordt.
Al met al geen slechte oogst. Wat betreft 2016 hoop ik weer wat meer aan de Nearly Insane te kunnen doen en de meeste nieuwe projecten alleen in mijn hoofd te houden en er (nog) niet aan te beginnen. Of dat gaat lukken? We zullen wel zien :-)

Voor nu, aan alle lezers, een heel goed uiteinde en een goed begin. Wees voorzichtig met vuurwerk en tot volgend jaar!
4 opmerkingen:

Johanna Faber zei

Vanuit Zweden wensen wij, jullie een heel gelukkig Nieuwjaar en een heel gelukkig en gezond 2016

Liefs Joke

Marjan zei

Prachtige kerstquilt en schitterende sterrenquilt! Geweldig, zulke fraaie voltooide projecten. Voor jou en je dierbaren alle goeds in 2016!

inge zei

gelukkig nieuwjaar!en of het nu de Nearly Insane wordt of een ander project: veel plezier met de lapjes!

Gerda Hartman zei

Ik vind het een geweldige oogst voor 2015! Heel veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.