zondag 15 juni 2014

Bewijs

De afgelopen maanden zijn hier met horten en stoten verlopen. Ik heb best wel wat met lapjes gewerkt, anders wordt ik gek, maar gezondheidsproblemen maken me moe. Heel erg moe. Alles staat dus op een laag pitje, zelfs handwerken en gebruik van de pc. De laatste week had ik echter in eens een week zonder doktersbezoeken en heb ik wat bijgelezen op  alle blogs, een aantal van jullie moeten dat gezien hebben omdat er ineens een reactie van mij geplaatst was.

In september vorig jaar heb ik mijn laatste update gedaan van de Nearly Insane. Bij Inge, de gene die de NI lijst bij houdt, las ik dat we een nieuwe deelneemster hebben. En Bianca is goed van start gegaan, niet alleen met een flink aantal blokken maar ze begon ook nog met blok 18 (voor de gene die de NI niet kennen, dat is het blok met de meeste stukjes, 229!). Ze stak me aan en ik heb al mijn spullen voor deze quilt ook weer te voorschijn gehaald. Ik ben nu zelf ook met blok 18 bezig maar of ik dat af krijg voor de 22ste (onze update datum) weet ik niet. Deze week  is weer gevuld met dokters bezoeken en dat kost ook heel veel tijd en energie.

 Hier het bewijs dat ik hard gewerkt heb aan de NI:
Ik kwam er ook achter dat een aantal stofjes (bijna) op waren en daardoor werd het wat lastiger combineren. Heel vervelend, maar toen moest ik lapjes bij gaan kopen. Jammer genoeg waren er niet zo veel witjes die ik nog niet had, als ik wilde, maar ik heb er een leuke collectie bij gekocht en inmiddels in blokken verwerkt.In april met ik samen met Eva naar de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk geweest. Ik kwam toen thuis met maar 1 lapje, maar wel met deze (dure) schaar. Niet goedkoop maar ik moet zeggen met mijn rot handen is dit een van de beste aankopen op scharen gebied die ik ooit gedaan heb. Hij knipt zalig en ik heb heel veel controle over de schaar.Prettige zondag allemaal en hopelijk tot gauw!

5 opmerkingen:

Lida zei

Wat een mooie lapjes en een gave schaar, fijn dat hij je zo goed bevalt, er is niets fijner dan goed gereedschap! Veel plezier met de steekjes!
Groetjes
Lida

Guusje, zei

Wat een mooie schaar fijn dat je hier goed mee overweg kunt en wat een mooie lapjes heb je gekocht. Je bent wel met een megablok bezig. Succes ermee en sterkte met alles ik hoop voor je dat er enige verlichting komt.

Gerda Hartman zei

Nog nooit gezien zo'n schaar. Dat je er maar heel veel plezier van mag hebben en dat er betere tijden aanbreken voor je gezondheid. Succes met de blokjes.

inge zei

veel courage voor je gezondheid!
leuk dat je weer verder gaat met de NI. Ik ben er ook mee bezig, en vrijdag heb ik een afspraak met Hilde om het blokje 18 eens te bekijken/te gaan maken

Klaske zei

Niks fijner dan een fijne schaar, helaas is vaak het goede gereedschap duur... Maar die centen ben je zo weer vergeten, en schaar die niet handig is niet ;-)
Jammer dat het niet zo goed gaat met je gezondheid, ik hoop dat het weer wat de goede kant op gaat.. Gr Klaske