donderdag 31 december 2009

Oud en Nieuw

De laatste dag van het jaar alweer. Een jaar met ups en (vrij veel) downs voor ons gezin maar zo aan het eind van het jaar lijkt alles eindelijk een stuk beter te gaan en gaat het creatieve ook weer wat beter. Wij hebben hier een rustige Oud en Nieuw want DD is snowboarden met school, ze komt pas zaterdagochtend weer thuis. Volgend jaar dus pas.

Jullie allemaal bedankt voor het lezen van mijn blog, en het achter laten van berichtjes. Doe voorzichtig met vuurwerk en dat 2010 maar een goed, gezond en creatief jaar mag worden voor ons allemaal! Tot volgend jaar......


For all the readers of my blog: “Thank you very much for reading my blog and for all of you my best wishes for 2010. I hope that 2010 will be a good healthy and creative year for all of us. I hope to see you all again next year”.

8 opmerkingen:

Guusje, zei

Graag wil ik jouw en je familie een goed, gezond, gelukkig en creatief 2010 toewensen en natuurlijk met veel ups en een goede jaarwisseling.

katrien zei

Ook voor jullie een fijn,gezond en gelukkig 2010.

Gerda Hartman zei

Petra, een hele fijne jaarwisseling en een creatief, maar vooral gezond, 2010 toegewenst.

Klaske zei

Petra, jij ook bedankt voor het lezen van mijn blogjes en je berichtjes/mails!! Ik wens jou en je familie een heel goed en vooral gezond 2010 toe!!!! En dan vooral zonder de downs en met veel upps!!!Tot volgend jaar

GRANNY'S HOUSE zei

Jij ook een heel gezellig oudjaar en een gezond, creatief en gelukkig 2010.

Groetjes
Ines

Erica zei

Een heel fijn en goed nieuw jaar gewenst!

Annelies.H. zei

Ik wens jou en je familie een liefdevol gezond en creatief 2010.
laten we hopen dat het een rustig jaar wordt.

Warme groet van Annelies.H.

handmade zei

alles super goed hier net terug van een heerlijke vakantie en daarvoor was het erg druk maar de 14de komt er een enorme update..... wacht maar af. Ontzettend lief en bedankt voor je berichtje van de 23ste. Ik wens je een fantastisch 2010 een gelukkig, gezellig maar bovenal gezond 2010 !!!