woensdag 26 juni 2013

Wat doe je met een oud t-shirt?

Wat doe je met een oud t-shirt waar je tiener dochter maar geen afscheid van kan nemen? Je maakt er een kussen van voor op haar bed. Koste trouwens nog wel wat moeite. Het rekte alle kanten op en toen ik er een streep op wilde zetten om in elk geval één rechte lijn te hebben, werd geen enkele kleur krijt zichtbaar. En mijn verdwijn stift was al verdwenen voor ik daar actie toe ondernam. Iets minder recht dus dan ik graag zou willen maar DD is er dolblij mee en daar gaat het om. :-)



zaterdag 22 juni 2013

6de Update van de Nearly Insane alweer!


Het is vandaag al weer de 22ste en dat betekend dat ik nu bijna een half jaar aan de blokken voor de Nearly Insane Quilt aan het werken ben. (Ben begonnen op 1 januari). En ik ben nog steeds verlieft op de blokken en werk er met zoveel plezier aan. Ik ben ook begonnen met sashings te naaien en alvast wat blokken aan elkaar te zetten, ik wil dat niet, zoals bij de Civil War Quilt, allemaal te gelijk aan het eind doen.  Volgens mij is de kans veel groter dat ik dan "insane" wordt, dan dat ik dat wordt van deze blokken maken.


Inge heeft deze maand al een foto gemaakt van een aantal aan elkaar gezette blokken. Je ziet dan pas goed hoe leuk deze quilt gaat worden. Een goede stimulans om door te blijven gaan.


Hebben jullie trouwens gezien dat ik deze keer keurig op tijd ben met mijn update? Geen problemen met het laden van de foto's heb en ook nog zelf op tijd ben. :-) 


Zelf ben ik niet zo tevreden over dit blok. Ze wilde niet netter lukken. Ben nog aan het twijfelen of ik het nog een keer probeer of dat ik het zo laat. Het blok is gemaakt in een periode dat het met mezelf ook niet zo wilde, misschien heeft het met elkaar te maken! :-)

Allemaal een heel fijn weekend.

zondag 16 juni 2013

Vroege update? Welnee, een late update van de Nearly Insane!





Ik ben de laatste update voor de Nearly insane niet vergeten, had ook keurig mijn 4 blokken klaar, maar ik ben er gewoon niet aan toe gekomen om wat op mijn blog te zetten. Ik weet het, ik schaam me diep maar het leven zat in de weg. Nog steeds trouwens maar ik heb besloten dat ik me daar zo min mogelijk van probeer aan te trekken :-)




Dit is dus geen vroege update voor juli maar een late voor mei. Als jullie nieuwsgierig zijn naar wat de andere gedaan hebben dan kun je bij Inge zien wie er verder nog mee doet. Als je zelf ook mee wilt doen kun je dat ook via Inge regelen.