zaterdag 15 januari 2011

Oeps, helemaal vergeten

Ben je een tijd heel ijverig, haal je alle achterstand in die je in een klein CW dipje hebt opgelopen, vergeet je de update :-( Donderdag las ik nog een waarschuwing bij een van mijn mede-quiltsters aan de Civil War Diary Quilt. En nog vergeet ik het. Sorry dames, een griep die geen griep wil worden maar ook niet weg gaat en een kind dat plotseling naar de dokter moest zaten in de weg. En na 5 keer een nat pak gehaald te hebben op de fiets ben ik met een kopje thee en een goed boek op de bank gaan zitten. Geen pc aangeraakt.

In de kerstvakantie ben ik echter wel heel ijverig geweest. De laatste maanden had ik wel een hoop gequilt maar niet veel aan de CWDQ. Hoogtijd om dat goed te maken want ik hoop dat hij toch echt volgende winter op mijn bed ligt.



Smuggling Letters


Glorious News and Preparations for Smuggling


Southern Flags and Patriotism and Gardening


Confederate Flag and Thousands of Diamonds


Hateful Old Thieves and Parlor Activities


Ondanks mijn dip de laatste maanden viel de oogst over 2010 me niet tegen. Ik heb vorig jaar 42 blokken gemaakt, dat is 3,5 blok per maand en dat waren 1628 stukjes. Vandaag staat de teller op 99 blokken en 3419 stukjes. Deze maand hoop ik alvast een aantal sashings te gaan vastzetten, maar dat neem ik me al maanden voor.

Nu ga ik snel kijken wat de rest gedaan heeft afgelopen maand. Ga je mee? Hun adressen vind je aan de linkerkant van mijn blog.